marți, 26 august 2014

Acuzaţii dure de blat la partida Steaua-Ceahlăul: „Au aranjat meciul pentru pariuri!“

Acuzaţii dure de blat la partida Steaua-Ceahlăul: „Au aranjat meciul pentru pariuri!“
Steliştii au fost de nerecunoscut în meciul pierdut cu Ceahlăul FOTO Răzvan Păsărică
 
Jurnaliştii bulgari pun înfrângerea Stelei din partida cu Ceahlăul, scor 0-1, pe seama unui aranjament în vederea obţinerii unor câştiguri substanţiale la pariuri.
 
Cotidianul bulgar "Blitz" nu se fereşte să tulbure apele înaintea returului dintre Ludogoreţ şi Steaua, din play-off-ul Ligii Campionilor. Bulgarii lansează o ipoteză controversată în privinţa corectitudinii meciului dintre Steaua şi Ceahlăul, pierdut de campioana României, acasă, scor 0-1.
Jurnaliştii de la sud de Dunăre ar fi fost aranjat pentru pariuri. Pentru a susţine această ipoteză, bulgarii anunţă că mai multe case de pariuri ar fi blocat cota pentru cartonaşe roşii. Opţiunea pariorilor a fost confirmată în timpul partidei, când steliştii au încasat două cartonaşe roşii şi au terminat partida în opt jucători de câmp, după eliminările lui Filip şi Chipciu.
”Steaua a alergat să faulteze în timpul meciului, s-a văzut că jucătorii au căutat cartonaşul roşu. Filip (minutele 58 şi 86) şi Chipciu (minutele 81 şi 93) au văzut, în cele din urmă roşu, iar Steaua a pierdut cu 1-0. Cei doi au fost deosebit de insistenţi, Chipciu chiar alerga frenetic să lovească adversarii. Până la final, Chipciu a cerşit o lovitură de pedeapsă şi a primit cartonaşul roşu pe care l-a dorit”, scriu ziariştii bulgarii.
Pe lângă partida cu Ceahlăul, vecinii de la sud mai scriu şi despre meciul amical pe care Steaua l-a jucat cu Ludogoreţ în pauza competiţională din această vară, pierdut de campioana României cu 2-4. Atunci, oficialii Stelei au dorit insistent ca transmisia TV a partidei să fie întreruptă, lucru realizat la pauză. "S-a vorbit despre faptul că s-a pariat că Steaua va primi mai mult de 3,5 goluri şi, în mod curios, Ludogoreţ a făcut fără mari eforturi 4-0 pentru ca apoi Steaua să revină şi să mai înscrie de două ori", mai scriu bulgarii.
UEFA a intrat pe fir şi anchezează acest meci...citeste mai departe

Sursa:Adevarul
Data:25august 2014

Niciun comentariu: