joi, 28 august 2014

Compania American Airlines, acuzată că a respins un pasager francez pe motiv că mirosea urât

Compania American Airlines, acuzată că a respins un pasager francez pe motiv că mirosea urât (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
Un francez de origine algeriană a depus o plângere pentru discriminare împotriva companiei American Airlines, după ce a fost dat jos din avion la aeroportul Roissy, pe motiv că mirosea urât, relatează cotidianul Le Parisien, în pagina online.
Pasagerul a fost dat jos din avionul care urma să decoleze duminică de la Roissy pentru a efectua ruta Paris-Dallas. El susţine că înainte de a se îmbarca, a folosit un "parfum Dior de la duty-free".
Un membru al echipajului i-a cerut pasagerului, un tânăr în vârstă de 27 de ani cu prenumele Medhi, să coboare din avion pe motiv că miroase urât. "Echipajul şi ceilalţi pasageri s-au plâns din cauza mirosului tău", a afirmat el, potrivit unei înregistrări realizate cu telefonul mobil de tânărul implicat în acest caz. "Te afli la bordul unui avion aparţinând unei companii aeriene americane, este teritoriu american, comandantul are dreptul să-ţi refuze accesul la bord. Nu vei pleca azi", îi spune unul dintre membrii echipajului, care, ulterior, îl îndeamnă pe tânăr "să facă un duş".
citeşte tot
Sursa:Mediafax
Data:27 august 2014

Niciun comentariu: