marți, 26 august 2014

De ce s-a dublat volumul de gunoi lăsat în urmă de turişti pe litoral

Sursa foto: Cotidianul
Turiștii au intrat mai puțin, anul acesta, în restaurantele hotelurilor, optând pentru mâncare de la supermarketuri sau direct de la terasele din staţiune, au afirmat reprezentanții hotelieri, citați de Ziarul Financiar.

Pentru a prelungi sezonul la mare şi a mai rotunji conturile, unităţile hoteliere au tăiat acum la jumătate tarifele la cazare pentru luna septembrie.

„Ca încasări şi grad de ocupare, vara aceasta a fost pentru noi similară cu cea de anul trecut din cauza vremii cu multe ploi. În august am avut un grad mediu de ocupare de 80%, la fel ca în iulie, în timp ce în iunie a fost de 60-65%“, a spus Răzvan Dobre, directorul de vân­zări al hotelului de cinci stele Vega din Mamaia, con­trolat de omul de afaceri Gabriel Comă­nescu.


Integral pe Cotidianul
Data:25 august 2014
 
 

Niciun comentariu: