joi, 28 august 2014

Scrisoare din America, de la Nicuşor Constantinescu: “Motivaţia arestării preventive nu se află la dosar!” (video)Preşedintele suspendat al CJC, Nicuşor Constantinescu, arestat preventiv în lipsă a remis opiniei publice, în această dimineaţă, din Statele Unite, unde se tratează de cancer la prostată, o scrisoare deschisă.
Reamintim că marţi a apărut pe Internet o nouă imagine care îl înfăţişează pe preşedintele suspendat al CJC în timp ce s-ar fi aflat la cumpărături într-un supermarket din SUA.

Iată textul integral al epistolei semnate de Nicuşor Constantinescu:

“Balonul DNA, mandatul de arestare preventivă emis împotriva mea, Nicușor CONSTANTINESCU, președinte ales al Consiliului Județean Constanța, s-a spart și desumflat marți 27 august 2014!!!
Întârziată, tergiversată și ascunsă opiniei publice “MOTIVAȚIA EMITERII MANDATULUI A DEVENIT PUBLICĂ”.
Motivația deciziei emiterii mandatului de arestare preventivă, de către judecătoarea Raluca MOROȘANU, în data de 7 august, nu se află în dosarul cauzei, nici macar la capitolul probe depuse de către DNA, împotriva mea.
Motivația “ZDROBITOARE” o reprezintă afirmația “VERBALĂ” a procurorului DNA, privind existența unui filmuleț de 10 secunde “ÎN MEDIUL VIRTUAL”...citeste mai departe

Sursa:Ziua de Constanta
Data:28 august 2014

Niciun comentariu: