miercuri, 10 septembrie 2014

Alina Vidican, concediu de coşmar în Turcia! Soţia lui Cristi Borcea a fost la un pas de a-şi pierde copilul!


Alina Vidican pare lovită de ghinioane din toate părţile! Cu soţul aflat după gratii de luni bune, cu afacerile lui pe cap şi de care se ocupă îndeaproape pentru a le menţine pe linia de plutire, şatena a sperat să aibă linişte măcar în vacanţă. Din păcate, acolo a trăit un adevărat coşmar!

Soţia lui Cristi Borcea încearcă să facă faţă provocărilor la care o supune soarta. În timp ce soţul ei a fost somat să facă un test ADN până la sfârşitul lunii octombrie, pentru a demonstra astfel dacă este sau nu tatăl copilului unei avocate, Alina Vidican şi-a luat o pauză de la birou, hotărâtă fiind să îşi încarce bateriile departe de ţară. A ales ca destinaţie Turcia, unde a plecat cu George Alexandru, fiul ei şi al lui Cristi Borcea. Oricum nimic nu mai e la fel pentru ea de când partenerul de viaţă a fost încarcerat. Însă şi-a luat inima în dinţi şi a decis să uită de probleme în vacanţă. Potrivit unor persoane din anturajul ei, escapada în Turcia ar fi fost una extrem de tensionată. Nu din cauza condiţiilor de cazare, ci din cauza băieţelului, care a ajuns, se pare, cu sănătatea pe butuci.Cristi Borcea duce dorul vacanţelor alături de fiul ei


 
 
"A doua zi după ce a ajuns în Turcia, copilul a luat un microb şi a făcut temperatură foarte mare. Alina s-a speriat îngrozitor şi l-a dus de urgenţă la spital. Acolo i s-au oferit primele îngrijiri şi s-a decis să rămână în spital. Problemele medicale au fost destul de serioase, având în vedere că medicii nu s-au grăbit cu externarea. I-au făcut tratament micuţului şi abia după o săptămână au considerat că este în afara oricărui pericol. Abia atunci s-a liniştit Alina. I-a fost teamă să nu îl piardă", ne-a povestit aceeaşi sursă. Aşa că în loc să se relaxeze şi să petreacă o vacanţă liniştită alături de piticul ei în vârstă de 2 ani şi trei luni, soţia lui Borcea a trecut prin clipe terifiante. Problemele s-au rezolvat cam în acelaşi timp cu terminarea zilelor libere alocate vacanţei. Aşa că Alina şi fiul ei au revenit cu bine în ţară, şatena urmând să preia responsabilităţile cu care a delegat-o Cristi Borcea. Între timp, vedeta l-a vizitat la penitenciar, asigurându-l totodată că moştenitorul lui este teafăr şi nevătămat, ea depăşind cu bine probleme ivite.
 
Sursa:spynews.ro
Data:9 sept 2014

Niciun comentariu: