duminică, 28 septembrie 2014

Cine era tânărul care a provocat accidentul în care au murit 6 oameni: Avea 28 de ani şi lucrase pe nave de croazieră

Cine este tânărul care a provocat accidentul în care au murit 6 oameni: Avea 28 de ani şi lucrase pe nave de croazieră (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Tânărul care a postat pe internet un mesaj în care îşi lua adio de la cunoscuţi, spunând că pleacă "într-o lume mai bună", după care a intrat cu maşina pe contrasens, pe DN 1, provocând un accident în care el şi alte cinci persoane au murit, lucrase pe vase de croazieră în ultimii ani.
George Dumitru, în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti, lucrase în ultimii ani pe vase de croazieră şi văzuse aproape întreaga lume, spun membrii familiei şi apropiaţi ai acestuia.
De altfel, pe contul său de Facebook, tânărul a postat în ultimii trei ani sute de fotografii din destinaţii precum Brazilia, Polul Nord, Italia, Grecia, Turcia.
În aceste zile, tânărul era în concediu acasă, iar vecinii săi din Bucureşti spun că săptămâna trecută l-au văzut cu prietena lui şi că cei doi nu păreau să aibă probleme.
Cu o zi înainte de producerea accidentului, George Dumitru postase pe contul de Facebook o invitaţie către prieteni într-un club din Bucureşti.
Sâmbătă după-amiază, tânărul a postat pe contul său de pe reţeaua de socializare mesajul prin care lăsa să se înţeleagă că va face un gest extrem, mesajul fiind postat din judeţul Prahova, dintr-o localitate apropiată locului accidentului. Familia sa care a văzut mesajul a intrat în alertă şi a încercat să îl contacteze pe bărbat, însă acesta îşi închisese telefonul, spun membrii familiei.
Potrivit acestora, se pare că, după ce a postat acest mesaj, George Dumitru a plecat către munte, iar când a provocat accidentul se întorcea dinspre Braşov...citeste mai departe
Sursa:Mediafax
Data:28 sept 20154

Niciun comentariu: