vineri, 12 septembrie 2014

Iohannis, acuzat că îşi cumpără fani pe Facebook din Turcia

Pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis


Echipa care administrează pagina de Facebook a prezidenţiabilului ACL, Klaus Iohannis, este acuzată că a cumpărat fani din Turcia, acest lucru explicând creşterea spectaculoasă a susţinătorilor liderului PNL pe reţeaua de socializare.


În mod normal, pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis creştea cu circa 400 de like-uri noi pe zi, în perioada 21-25 august. Brusc, la sfârşitul lunii august şi la începutul lunii septembrie, pagina liderului liberal a început să se înmulţească cu 10-12 mii de like-uri pe zi, relatează Romania TV.

Conform monitorizării furnizate de Social Bankers, 8293 din noii admiratori ai prezidenţiabilului ACL sunt din Turcia, echipa care administrează pagina lui Iohannis fiind acuzaţi că au recurs la metode necinstite pentru a atrage fani din această ţară.

De altfel, în Turcia şi Bangladesh există companii specializate în vânzarea fanilor "la kilogram", precizează sursa citată. Printre politicienii acuzaţi că au cumpărat fanii din una din cele două ţări se numără şi Silviu Prigoană.

Sursa:Evenimentul Zilei
Data:11 septembrie 2014

Niciun comentariu: