duminică, 28 septembrie 2014

Românii au început încă din septembrie să-şi rezerve vacanţe pentru 2015 pe litoral

Românii au început încă din septembrie să-şi rezerve vacanţe pentru 2015 pe litoral (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Agenţiile de turism şi hotelurile din România au lansat încă din luna septembrie oferte cu reduceri de până la 50% pentru vacanţele de anul viitor pe litoral, prin programul "Înscrieri Ultra-Timpurii", a anunţat duminică într-un comunicat agenţia Bibi Touring, specializată în turismul intern.
Potrivit agenţiei, primele sejururi pentru anul viitor pe litoral au fost deja rezervate. Pentru a beneficia de reducerile de până la 50%, turiştii trebuie să-şi rezerve vacanţa până la finele anului.
Potrivit Bibi Touring, trei din zece români au cumpărat, pentru sezonul recent încheiat, un bilet de vacanţă cu reducere pe litoralul românesc prin programul "Înscrieri Timpurii"
"Lansarea campaniei de Înscrieri Ultra-Timpurii pentru viitorul sezon estival, acum în septembrie, reprezintă o premieră pentru piaţa românească. Şi dacă în 2005, când abia apăruse conceptul de Înscrieri Timpurii, primele oferte se lansau în februarie pentru vara acelui an, astăzi practic suntem în situaţia de a trece dintr-un sezon în altul fără pauză", a declarat în comunicat Adrian Voican, directorul general al agenţiei Bibi Touring. 
citeşte tot

Sursa Mediafax
Data 28 sept 2014

Niciun comentariu: