sâmbătă, 11 octombrie 2014

Andreea Esca in postura de actrita. Ce spune prezentatoare TV despre filmul in care joacaToata tara stie cine este Andreea Esca, insa putini sunt cei care au vazut-o si in postura de actrita. Andreea Esca joaca in WER, filmul de groaza ce ruleaza deja in Statele Unite, scrie one.ro..

Cum ai ajuns să joci în pelicula "WER"?
M-au solicitat colegii de la MediaPro din Buftea pentru că ştiau că vorbesc franceza şi, în film, le trebuia un "reporter din Franţa". Dar a fost aşa de demult că am şi uitat de această filmare şi acum mă gândeam despre ce mă întrebaţi?! A durat ceva post producţia...
Ai dat vreo probă înainte sau ai fost pusă în faţa faptului împlinit?
N-am dat nicio probă pentru că urma să fac ceea ce fac eu în mod normal, doar că vorbeam în limba franceză.
Cât au durat filmările?  Şi ce părere a avut Alex, soţul tău, francez de origine, despre felul în care te-ai descurcat?
Am tras vreo trei duble, cred. A mers repede. Bineînţeles că eu repetasem bine acasă cu Alex, ca să am pronunţia corespunzătoare. Chiar dacă fac un lucru minor, îmi doresc să-l fac cât mai bine. Sunt o Fecioară perfecţionistă.
Îţi plac filmele horror? Le urmăreşti?
N-am văzut pelicula şi nu sunt o amatoare de filme cu vârcolaci. Îmi plac filmele de dragoste... Între oameni... De aceea, am fost fericită să-mi urmăresc scurta apariţie din filmul lui Lelouch mai degrabă. De altfel, e simpatic faptul că am văzut acel film într-un avion (era în lista de opţiuni).
citeste mai mult...

Sursa:Realitatea.net
Data:11 octombrie 2014

Niciun comentariu: