luni, 27 octombrie 2014

Informaţii ŞOCANTE despre viaţa sexuală a pinguinilor, ASCUNSE de cercetători. Documentul ţinut SECRET de Anglia timp un secol (VIDEO)Notiţele unui cercetător din expediţia polară Terra Nova, condusă de căpitanul Robert Scott, au fost făcute publice la un secol după ce exploratorii au ajuns la Polul Sud. Carnetul cu însemnări al lui George Murray Levick a fost ascuns de cercetătorii vremii deorece conţinea detalii "şocante" despre comportamentul sexual al pinguinilor Adelie.

Levick, medic al expediției Terra Nova, în 1911, a îndurat cele mai scăzute temperaturi de pe pământ. În timp ce căpitanul Scott și echipa sa au murit din cauza subnutriției și a condițiilor meteorologice extreme, Levick, care făcea parte dintr-un alt grup de observații a supraviețuit săpându-și un adăpost în gheață și hrănindu-se cu pinguini și foci.

În timpul misiunii, George Murray Levick a studiat în detaliu comportamentul sexual al pinguinilor Adelie. Savantul a fost atât de şocat de actele sexuale "depravate" ale masculilor "huligani", încât a scris despre asta, în carnețelul său, în limba greacă, notează The Mirror.  

În timpul observațiilor, Levick a fost martor atunci când masculii întrețineau acte sexuale cu alți masculi, abuzau sexual pui sau întrețineau acte sexuale forțate cu alte femele. În raportul cercetătorului, este notat faptul că masculii au fost văzuți și în momente de "autosatisfacere" sau violând cadavrele înghețate ale unor femele moarte în urmă cu mai bine de un an.
Când s-a întors în Marea Britanie, Levick şi-a prezentat descoperirile comunităţii ştiinţifice, dar, conform Muzeului Naţional de Istorie, era prea mult pentru acele vremuri, aşa că secţiunea referitoare la comportamentul "depravat" a fost scoasă din lucrarea finală.
Informaţiile sensibile au fost tipărite în o sută de copii, care au fost distribuite unui cerc restrâns de oameni de ştiinţă. Doar două din cele o sută de copii ale înregistrărilor lui Levick au supravieţuit.

Douglas Russell, curator la Muzeul Naţional de Istorie din Marea Britanie, spune că a găsit una din copii din greşeală. "Mă uitam prin documentele lui George Murray Levick când am găsit o lucrare extraordinară despre viaţa sexuală a pinguinilor, care nu era de publicat...citeste mai departe

Sursa:Jurnalul
Data:27 oct 2014

Niciun comentariu: