luni, 20 octombrie 2014

Militarii americani donează echipamente sportiveElevii de la Colegiul Național Pedagogic din Constanţa vor juca baschet cu militarii americani veniţi în România pentru a participa la un exercitiu militar. Două nave militare americane vor ajunge, astăzi, în Portul Constanţa. Este vorba despre distrugătorul USS Cole şi fregata USS Mount Whitney.


După ce navele vor acosta în dana militară a Portului Constanţa, militarii americani vor merge la Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu", pentru a dona mai multe articole de sport, inclusiv mingii de fotbal și baschet.
Apoi, vor face și un joc demonstrativ de baschet, în curtea liceului.
De asemenea, porțile de pe terenul de fotbal al școlii vor fi refăcute
Pe timpul staționării în port, până pe 23 octombrie, programul militarilor americani mai include ateliere de lucru și concerte susținute la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” de Fanfara Forţelor Navale Americane, acompaniată de Fanfara Forţelor Navale Române. Colegiul "Constantin Brătescu" nu este la prima colaborare cu Liga Navală a Statelor Unite. Anul trecut, militarii americani au donat cărți bibliotecii Colegiului.  
 
Sursa:Digi24.ro
Data:20 oct 2014

Niciun comentariu: