luni, 27 octombrie 2014

Premierul britanic David Cameron, împins de un bărbat în timpul unei vizite la Leeds - VIDEO
Premierul britanic David Cameron a fost împins, luni, de un bărbat în timpul unei vizite la Leeds, în West Yorkshire, relatează BBC News Online.
Un bărbat pare să se fi lovit de premier în timp ce acesta ieşea din primăria oraşului, dar Cameron nu a căzut şi a fost luat rapid de la faţa locului, aparent fără să fi fost rănit.
Poliţia l-a ridicat pe autorul presupusei agresiuni, un bărbat în vârstă de 28 de ani, care ulterior a fost eliberat.
Poliţia din West Yorkshire a scris pe Twitter că nu a fost făcută nicio ameninţare, adăugând: "Nimic ameninţător, doar un bărbat care a fost în locul nepotrivit la momentul nepotrivit".
"În jurul prânzului, un localnic în vârstă de 28 de ani a fost reţinut pentru scurt timp după ce s-a apropiat de grupul premierului, care tocmai ieşea din primărie", a declarat inspectorul şef Derek Hughes în urma incidentului.
"Nu s-au făcut ameninţări, iar după ce a fost verificat, bărbatul a fost eliberat şi i s-a permis să îşi continue drumul", a declarat el. Poliţia susţine că acesta alerga spre o sală de gimnastică din apropiere.
Potrivit unui membru al partidului lui David Cameron, premierul a făcut câţiva paşi înapoi în timp ce bărbatul alerga înspre el şi nu s-au lovit unul de celălalt.
Fostul vicepremier Lord Prescott, care a lovit un protestatar în timpul campaniei din 2001 pentru alegerile generale după ce a fost lovit de un ou, a declarat că episodul arată că securitatea din jurul politicienilor de rang înalt trebuie "întărită".
Premierul David Cameron a mers în Leeds pentru a lansa planurile Guvernului de modernizare a unei căi ferate către nordul Angliei.
 
Sursa:Mediafax
Data:27 oct 2014

Niciun comentariu: