vineri, 17 octombrie 2014

Sofer oltean, jefuit de borseta plina cu bani

In timp ce incerca sa repare defectiunea pe care o avea, olteanul a fost abordat de patru argeseni de etnie rroma, cu varste cuprinse intre 20 si 45 de ani.
Spunandu-i ca vor sa il ajute, cei trei barbati si o femeie au inceput sa vorbeasca cu el. Unul dintre ei nu a stat prea mult pe ganduri si a actionat.

A urcat in masina si a furat din torpedou cei aproximativ 6.000 de lei, pe care ii facuse in urma vanzarii de legume.

"Au venit, au deschis usa de la duba, i-am vazut, am văzut când au plecat cu borseta, le-am zis să-mi dea borseta că nu se întâmplă nimic, au refuzat, au fugit la maşina cu care erau ei şi au plecat spre Piteşti”, a declarat bărbatul păgubit în faţa anchetatorilor. Disperat că nu îşi va mai putea recupera banii, olteanul din Izbiceni a sunat de urgenţă la apelul 112, iar după câte ore poliţiştii mascaţi au reuşit să-i prindă pe cei patru hoţi undeva în apropiere de municipiul Piteşti. Autoturismul a fost imobilizat în trafic de poliţiştii argeşeni pe Drumul Naţional 65 – European 574, iar cei patru ocupanţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani, din comuna Merişani şi municipiul Piteşti. Făptaşii au fost duşi la sediul Poliţiei municipiului Piteşti, pentru a da declaraţii cu privire la cele întâmplate, toată suma de bani fiind recuperată şi mai apoi restituită păgubitului. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. După ce au fost prinşi, femeia din grupul hoţilor a avut tupeul de a declara oamenilor legii că pentru banii găsiţi în autoturismul ţiganilor, în timpul percheziţiei efectuate de mascaţi, aceasta i-a ghicit viitorul bărbatului din Izbiceni.  citeste toata stirea
 
Joi, 16 Octombrie 2014
Sursa: Gazeta Oltului

Niciun comentariu: