miercuri, 22 octombrie 2014

Vremea se răceşte accentuat. COD GALBEN de ploi şi vânt puternic pentru mai multe judeţe din ţară. HARTA zonelor afectate

Vremea se răceşte accentuat. COD GALBEN de ploi pentru mai multe judeţe din ţară. HARTA zonelor afectate (Imagine: Publimedia/Shutterstock)

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis două avertizări cod galben pentru mai multe judeţe din ţară, valabile de miercuri de la ora 21.00 până vineri la ora 23.00. Se vor produce ploi, vânt puternic şi temperaturi scăzute, la munte şi în jumătatea de nord a Moldovei fiind anunţate lapoviţă şi ninsoare.

De miercuri de la ora 21.00 până joi la ora 23.00 se vor înregistra ploi însemnate cantitativ şi o răcire accentuată a vremii.
În judeţele Timiş, Caraş-Severin, Hunedoara, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş şi Sibiu va ploua, iar cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi izolat 40...60 l/mp. În Munţii Banatului şi în vestul Carpaţilor Meridionali vor fi  şi precipitaţii sub formă de lapoviţă sau ninsoare.
Ploi pe arii extinse se vor semnala în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în jumătatea de sud-vest, unde vremea se va răci accentuat, iar vântul se va intensifica treptat...citeste mai departe

Sursa:Mediafax
Data:22 oct 2014

Niciun comentariu: