duminică, 19 octombrie 2014

Ziua de Constanta:Costel Corduneanu, aflat sub control judiciar pentru trafic de arme, a lansat un atac dur la adresa procurorilor

Costel Corduneanu, retinut în urmă cu câteva zile de procurorii DIICOT pentru trafic de arme, contrabanda si constituire de grup infractional organizat, şi apoi eliberat si pus sub control judiciar, a lăsat pe Facebook un mesaj dur la adresa oamenilor legii.

Potrivit ştiripesurse.ro, pare incredibil ca magistratii au ales sa il cerceteze in stare de libertate in conditiile in care surse judiciare sustin ca ar fi pregatit un asasinat.

Costel Corduneanu a fost reţinut de procurori după ce ar fi comandat o armă letală de la un interlop periculos din Târgovişte, Florin Ghinea, zis „Ghenosu“. Costel Corduneanu ar fi înmânat ulterior pistolul unui alt interlop, din judeţul Constanţa. Este vorba de un revolver de 9 milimetri, care a fost descoperit în maşina constănţeanului Ovidiu Ranzburg, într-un sat de lângă municipiul Vaslui. Din acel moment, în caz a fost implicat şi avocatul vasluian Neculai Horobeţ, care a încercat să o determine pe concubina lui Ranzburg să dea declaraţii mincinoase în faţa autorităţilor. Instanţa a decis cercetarea acestora în libertate, cei doi interlopi aflânu-se sub control judiciar, scrie ziaruldeiasi.ro.

Iată ce a scris Corduneanu la adresa procurorilor intr-o postare pe pagina s-a de Facebook:

"Acum 2 zile procurorii DIICOT au emis o ordonanță de reținere pe numele meu pe motiv "grup infracțional organizat și contrabandă calificată"..Băi voi sunteți sănatoși?? Pe ce dovezi mă rețineți?? Mi-ați devastat mașina mi-ați luat actele, lucrurile personale, îmi ascultați telefoanele.... Băi nebunilor fiecare om are dreptul la LIBERTATE în vorbire. La dosar NU EXISTĂ dovezi pt care aș fi facut eu așa ceva nici convorbiri nici fapte NIMIC...citeste mai departe

Sursa:Ziua de Constanta
Data:19 oct 2014

Niciun comentariu: