marți, 11 noiembrie 2014

Ariana Grande a câștigat premiul pentru cea mai bună artistă la MTV Europe Music Awards de la Glasgow
Ariana Grande, marea revelație a anului 2014, a întors toate privirile la cea de-a 20-a ceremonie a premiilor MTV Europe Music Awards de la Glasgow ce a avut loc duminică, ea obținând premiul pentru cea mau bună artistă și cel mai bun cântec al anului.
Îmbrăcată într-un costum argintiu mulat, Ariana Grande a primit premiul pentru cel mai bun cântec — "Problem" — și pentru cea mai bună artistă feminină — categorie la care s-au aflat în competiție și celebrele Beyoncé, Katy Perry, Nicki Minaj și Taylor Swift. "Sunt foarte recunoscătoare și foarte fericită", a spus tânăra solistă în vârstă de 21 de ani, născută în Florida.
Maestrul de ceremonii a fost extrovertita Nicki Minaj care nu a ezitat să improvizeze un rap pe tema buscuiților sărați și a whisky-ul, licoarea preferată a scoțienilor, gazdele evenimentului.
Nicki a dansat într-un costum negru mulat — una dintre numeroasele ținute afișate de-a lungul serii — sub o ploaie de lumini, înainte de a interpreta un nou single — "Bed of Lies", încheiat în grandoare cu vestitul său hit "Anaconda". Ea a plecat de la ceremonie cu prețiosul trofeu pentru cea mai bună artistă hip-hop.
Cântărețul de heavy metal Ozzy Osbourne, care a primit un premiu ce l-a ridicat la rangul de legendă internațională ('global icon award'), a declarat emoționat "că este absolut incredibil".
Cele mai multe premii au fost obținute de formația One Direction, care nu a putut fi prezentă la decernarea premiilor, pentru cel mai bun artist pop, cel mai bun concert și cei mai buni fani.
Premiul pentru cel mai bun artist masculin i-a revenit lui Justin Bieber, în timp ce Katy Perry a câștigat premiul pentru cel mai bun look și cel mai bun videoclip pentru melodia 'Dark Horse'.
Alți premiați au fost trupele de rock Linkin Park (cel mai bun artist rock), Calvin Harris (cel mai bun artist electro), Thirty seconds to Mars (cel mai bun artist de rock altenativ), 5 seconds of summer (revelația anului 2014) și Enrique Iglesias (cel mai bun MTV World Stage).
Ediția VMA 2015 va avea loc la Milano așa cum a anunțat artista Nicki Minaj la Mediolanum Forum. În această sală, orașul modei a mai găzduit o dată premiile MTV europene, în anul 1998. Milano va încerca să repete succesul și fastul acelei ediții care s-a bucurat de prezența unor artiști și trupe de valoare precum R.E.M., Madonna, Robbie Williams, Rammstein și Manic Street Preachers, între alții, și cu celebrele Spice Girls printre laureați.
Un invitat special al serii a fost actorul David Hasselhoff, care a apărut pe scenă îmbrăcat într-o fustă ecosaise (kilt) și care a fost intens aplaudat de public, după ce a anunțat: "Sunt un scoțian adevărat, dar nu o să vă arăt".
Fanii și-au ales artiștii preferați printr-un vot desfășurat online. Gala din Glasgow a rememorat unele momente celebre ale premiilor MTV Europe Music Awards (VMA), care au debutat în 1994 la Berlin, și care s-au bucurat în periplul lor european de prezența unor vedete și trupe de prestigiu precum David Bowie, U2 și Whitney Houston

Sursa:Puterea
Data:10 nov 2014

Niciun comentariu: