miercuri, 26 noiembrie 2014

Barack Obama: "Am spus-o public: O iubesc pe Meryl Streep. O iubesc" | GALERIE FOTO și VIDEO
Evenimentul Zilei [25/11/2014]Preşedintele american Barack Obama i-a înmânat, luni seară, actriței Meryl Streep, Medalia Libertăţii, cea mai înaltă disctincție civilă americană. În timpul ceremoniei de la Casa Albă, Obama a mărturisit, o dată în plus, că este un fan înfocat al actriței.
  "Am spus-o public: O iubesc pe Meryl Streep. O iubesc. Soţul ei ştie asta. Michelle ştie şi ea. Niciunul nu poate să facă nimic", a a spus râzând Barack Obama,în timpul ceremoniei.          
[cititi articolul complet în Evenimentul Zilei]

VIDEO;Secventa din filmul Podurile Madison County (1995)

Destinul Francescai Johnson pare deja hotarat cand o neasteptata incrucisare de drum o face sa puna sub semnul intrebarii toate asteptarile ei de la viata.
In vara anului 1965, sotul si copiii ei fiind plecati, Francesca accepta sa arate podurile din Madison County unui fotograf de la revista National Geographic(Robert Kincaid).

 Din acel moment incepe dulce-amaruia si prea-scurta idila romantica din viata ei. Prin durerea despartirii de iubirea ei secreta si izolarea dezolanta pe care o simte in timp ce detaliile vietii ei o consuma, scrie povestea acelei iubiri de patru zile intr-un jurnal de trei volume.

Jurnalul este gasit de copiii ei dupa moartea ei. Mesajul pe care-l gasesc copiii in jurnal este unul de speranta ca vor face tot ceea ce este necesar ca sa intalneasca fericirea in viata lor, orice-ar fi.

 Dupa ce afla ca cenusa lui Robert Kincaid a fost imprastiata de pe Rosamunde Bridge si ca mama lor a cerut acelasi lucru privind cenusa ei, copiii trebuie sa decida daca sa respecte ultima dorinta a mamei lor sau sa o inmormanteze alaturi de tatal lor cum planuise familia

Sursa:CinemaRx

Niciun comentariu: