luni, 24 noiembrie 2014

DEZVĂLUIRI. Cum încearcă Marian Vanghelie să își țină AVEREA LA SECRET cu DECLARAȚII FALSE sau scrise în BĂTAIE DE JOC

Marian Vanghelie face ”pe șmecherul” cu Agenția Națională de Integritate.
Edilul PSD Marian Vanghelie a depus câteva declarații de avere în 13 ani, de când este primar. Și acelea, scrise în așa fel încât să nu se poată descifra ce avere deține. Acum, ANI a decis să angajeze experți care să stabilească câți bani a făcut legal edilul și câți bani nu poate justifica.

Inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate au constatat anul trecut că primarul Sectorului 5 nu poate justifica 180 de mii de euro din averea sa. În urma verificărilor făcute de expertul angajat de Marian Vanghelie, suma pe care nu are cum să o explice se ridică acum la aproape 300 de mii de euro. Asta, verificând singura declarație de avere pe care edilul a depus-o la ANI în 13 ani, de când este primar al Sectorului 5 al Capitalei, deși legea îl obligă să facă publică declarația de avere în fiecare an.
PSD-istul știe însă cum să scrie o declarație de avere în așa fel încât mai mult să încurce, decât să descurce, după cum a remarcat ANI la precedentele sale declarații, inscripțiile fiind cel mai adesea ilizibile, neconforme cu realitatea sau cu cifre și zecimale de nedescifrat, ceea ce i-a adus și un proces pentru fals în declarații...citeste mai departe

Sursa:Evenimentul Zilei
Data:24 noiembrie 2014

Niciun comentariu: