sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Florin Salam, tinta atacurilor interlope! Un grup de "gorile doi pe doi" a intrat peste el in casa, l-a imobilizat si..In urma cu doi ani, Florin Salam a trecut prin momente de groaza in propria locuinta. Membrii clanului Vancica au intrat peste el in casa in care, din fericire, nu se aflau si copiii lui. Dupa aceea, Salam s-a mutat la hotel, unde beneficiaza de paza.
In urma cu cativa ani, Florin Salam si Adrian Minune erau artistii preferatii tuturor interlopilor. De altfel, este cunoscut faptul ca cei doi au fost nelipsiti de la petrecerile date de diferite clanuri de temut, de unde au plecat de fiecare data cu zeci de mii de euro. Anii au trecut, iar rivalitatile dintre interlopi au devenit atat de aprige, incat au ajuns sa  le ceara manelistilor sa aleaga pentru cine sa cante. Acesta a fost motivul inceputului de scandal dintre clanul Vancica si Florin Salam ori Adrian Minune.
Desi faptul ca membrii temutei familii nu ii mai agreeaza pe cei doi manelisti este deja cunoscut, noi detalii socante despre ciocnirile dintre interlopi si manelisti ies la iveala, iar majoritatea sunt de-a dreptul socante. Astfel, CANCAN.ro a aflat povesti spuse in diferite cercuri chiar de membrii clanului Vancica.
 In urma doi ani, pe cand se afla la o petrecere intr-un restaurant, Florin Salam a fost asteptat la iesire de interlopi, care l-au lovit, l-au bagat in masina, l-am plimbat pana la padure, unde i-au mai aplicat cateva lovituri, iar mai apoi l-au aruncat de unde l-au luat. Ei bine, acesta nu a fost singurul episod parca rupt din filmele cu gangsteri in care a fost implicat manelistul:

 "Cineva din anturajul lui s-a luat de unul de-al nostru. Am fost siguri ca Salam l-a pus pe ala. Asa ca l-am cautat prin oras sa discutam, sa il intrebam si noi de ce face asta. Nu am reusit sa il gasim, desi i-am si transmis zeci de mesaje, in care i-am spus ca vrem sa vorbim cu el. Pentru ca a refuzat, am mers peste el in casa. Am intrat cu forta. Nu l-am batut, dar i-am explicat clar niste lucruri, ca sa se potoleasca", a povestit unul dintre baietii familiei Vancica, ferindu-se sa recunoasca faptul ca la mijloc a avut loc si o cafteala ca-n filme.
Dupa ce a povestit terorarea in care traieste de cativa ani, Adrian Minune a facut dezvaluiri complete, marturisind ca si Florin Salam a avut probleme cu clanul Vancica. Insa, atunci cand i-au fost cerute amanunte, manelistul a devenit ceva mai rezervat:
L-au batut, eu trebuia sa o incasez atunci. Insa nu vreau sa vorbesc in numele lui, nu este treaba mea. Poate ca el nu doreste sa spuna nimic despre asta. Oricum, toti manelistii ar trebui sa vorbeasca, sa spuna cum li se iau toti banii pentru protectie. Eu nu dau. Le e foarte frica", a spus Minune.

Sursa:Cancan.ro
Data:14 noiembrie 2014

Niciun comentariu: