vineri, 21 noiembrie 2014

VIDEO: Un elicopter cu 10 militari s-a prăbuşit într-o pădure din Sibiu


UPDATE. Un elicopter cu 10 militari s-a prăbuşit într-o pădure din Sibiu (VIDEO)

Romania Libera [21/11/2014]

Un elicopter militar s-a prăbuşit, vineri dimineaţă, într-o zonă împădurită din judeţul Sibiu, primele date indicând că aparatul de zbor ar fi luat foc în aer, informează Mediafax. ..
.Opt persoane au murit după prăbuşirea elicopterului militar în judeţul Sibiu, iar alte două au fost evacuate cu elicopterul SMURD ajuns de la Târgu Mureş, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.
Unul dintre răniţii în accidentul aviatic din judeţul Sibiu, un bărbat de 35-40 de ani, a ajuns, vineri după-amiază, la UPU a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, el fiind adus cu elicopterul SMURD şi fiind intubat şi sedat întrucât are arsuri pe o suprafaţă mare a corpului.
Bărbatul va fi transferat la Spitalul de Arşi din Bucureşti, întrucât are arsurile de gradele II şi III pe 40% din suprafaţa corpului.
Potrivit medicului-şef de gardă de la UPU a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, Turucz Emilia, computerul tomograf a arătat că rănitul nu are leziuni interne. Militarul are însă leziuni şi fracturi maxilo-faciale, care nu îi pun viaţa în pericol, a spus Turucz, care a arătat că, pe de altă parte, arsurile suferite de acesta impun transferul la Spitalul de Arşi din Bucureşti.           

 [cititi articolul complet în Romania Libera]

Niciun comentariu: