luni, 1 decembrie 2014

Barack Obama si-a dus fetele la librarie

 
Preşedintele american Barack Obama şi-a dus fiicele într-o librărie de cartier în ziua dedicată micilor întreprinderi din Statele Unite. 
După ce a cumpărat mai multe cărţi, un nou volum i-a atras atenţia celui mai puternic om din lume. Este vorba de "Străinul", o carte care analizează anii petrecuţi de Obama la Casa Albă, şi care este scrisă de Chuck Todd, un jurnalist NBC News.
Barack Obama şi cele două fiice ale sale, Malia şi Sasha, au vizitat o librărie din apropierea Casei Albe. Cei trei au cumpărat câteva cărţi, ale căror titluri nu au fost, însă, dezvăluite.
În timp ce vânzătorul împacheta cărţile, preşedintelui american i-a atras atenţia un volum al cărui subiect era chiar liderul de la Casa Alba. Malia a fost dezamăgită că jurnaliştii s-au grăbit să analizeze politica tatălui său deşi nu s-a încheiat al doilea mandat de preşedinte. Liderul de la Casa Albă şi-a liniştit fiica spunând în glumă că ziaristul a scris acea carte pentru că el era trist.
Vizita lui Barack Obama la librărie nu a fost una întâmplătoare. A fost programtă în "Sâmbăta Micilor Afaceri", o iniţiativă a Casei Albe care îi îndeamnă pe oameni ca după Black Friday să meargă la cumpărături şi în magazinele de cartier. 

Sursa:Yahoo News Romania
Data:30 noiembrie 2014

Niciun comentariu: