duminică, 21 decembrie 2014

EXCLUSIV | Ce i s-a întâmplat lui Victor Hănescu într-un aeroport din SUA: “Fantastic! Se uita toată lumea”. Diferenţele dintre fanii români şi cei străini

 
Victor Hănescu (33 de ani) a vorbit pentru ProSport despre felul în care este văzut de oameni, iar tenismenul clasat pe locul 122 ATP s-a arătat nemuţumit de atitudinea fanilor români. În schimb, fostul component al echipei de Cupa Davis a României spune că de oamenii din străinătate sunt fascinaţi de prezenţa lui la competiţii: „Lumea te apreciază altfel în afară. Sunt şi pe acolo comentarii, dar lumea e fascinată, te apreciază doar pentru că eşti acolo, la turneu”.
Victor a povestit două întâmplari savuroase, una petrecută în România şi cealaltă în SUA, din care rezultă diferenţa de mentalitate dintre cele două lumi: “Să vă dau un exemplu puţin haios. Mă aflam la vamă în România, plecam la un turneu. Vameşul mă întreabă: “Domnu’ Hănescu, pe ce loc mai sunteţi”? Eu îi răspund: “Pe 80”. Vameşul: “Aoleu, pe 80 aţi căzut”? Ajung în America, iar la vamă mă întreabă: “Ce faci pe aici?” Eu zic: “Joc turnee, în ATP”. Vameşul: “Şi pe ce loc eşti”? Eu: “Pe 80”, aşa puţin cu inima îndoită, să nu mai primesc o palmă. Vameşul: “Pe 80??? Fantastic! Omul ăsta e pe locul 80 în lume”, îi striga colegului său. Se uita toată lumea. Ca să vezi ce diferenţă de mentalitate şi percepţie".

Sursa:PROSPORT.RO
Data:21 decembrie 2014

Niciun comentariu: