sâmbătă, 20 decembrie 2014

"Nu am capitulat" în faţa hackerilor, dă asigurări directorul general al Sony Pictures

"Nu am capitulat" în faţa hackerilor, dă asigurări directorul general al Sony Pictures

"Nu am capitulat", a afirmat vineri pentru CNN Michael Lynton, directorul general al Sony Pictures, care a anulat lansarea filmului "Interviul care ucide!", după un atac cibernetic asupra acestei companii, atribuit de Statele Unite Coreei de Nord.
"Nu am capitulat" în faţa hackerilor, a dat asigurări Lynton, apreciind că acest atac cibernetic a fost cel mai "grav" efectuat vreodată în Statele Unite.
Sony a anulat lansarea filmului "The Interview" - o comedie despre asasinarea fictivă a liderului nord-coreean Kim Jong-un, în urma ameninţărilor hackerilor, care au postat documente interne ale companiei, inclusiv e-mailuri, şi filme încă nelansate.
Potrivit Biroului Federal de Investigaţii din SUA, Coreea de Nord este responsabilă de atacul informatic care a vizat studiourile Sony, în noiembrie, Administraţia Barack Obama anunţând că analizează modalităţi de ripostă. "FBI are suficiente dovezi pentru a trage concluzia că Guvernul nord-coreean este responsabil de aceste atacuri cibernetice", informează un comunicat oficial...citeste mai departe

Sursa:Mediafax
Data:20 decembrie 2014

Niciun comentariu: