luni, 1 decembrie 2014

Obama, înşelat de nevastă? Cu cine s-ar fi cuplat prima doamnă a Americii, ca să se răzbune pe soţul infidel


 
Libertatea [29/11/2014]


Casa Albă e un adevărat cuibuşor de nebunii, dacă e să ne luăm după ce scriu publicaţiile americane de scandal. Se pare că prima doamnă, sătulă de flirturile lui Barack Obama, ar fi decis să-i plătească infidelului cu aceeaşi monedă şi şi-a luat amant!
 
 Barack Obama are ochi alunecoşi şi nu de puţine ori obiectivul camerei foto l-a surprins uitându-se lung după femei frumoase. Mai mult, se pare că la dineurile oficiale organizate la Casa Albă, liderul american nu s-a sfiit să flirteze cu vedete, recunoscând chiar că are o slăbiciune pentru Beyoncé, dar şi pentru actriţa Kerry Washington - care, culmea, a interpretat- o pe amanta preşedintelui american în serialul de succes “Scandal”. Michelle Obama, soţia lui, e măcinată de multă vreme de aceste derapaje sentimentale. Capac i-a pus însă faptul că Obama s-a dat recent la două actriţe, Gwyneth Paltrow şi Alexandra Daddario şi a filtrat cu neruşinare cu Helle Thorning- Schmidt, premierul Danemarcei, la înmormântarea lui Nelson Mandela.
Urmează să-şi anunţe divorţul
Acum, se pare că divorţul e convenit între cei doi, iar separarea e doar o chestiune de timp. Până atunci, Michelle a găsit modalitatea de a-şi umili soţul infidel: îi plăteşte cu aceeaşi monedă. Conform revistei National Enquirer, prima doamnă a Americii şi l-ar fi luat ca amant pe unul dintre bărbaţii însărcinaţi cu paza Casei Albe şi a familiei prezidenţiale. “Am auzit că Michelle s-ar fi combinat cu un agent al Serviciului Secret ”, a declarat un politician de top de la Washington D.C. pentru publicaţia respectivă. Aşa s-ar explica toate escapadele lui Michelle din ultimele luni şi plecările pe furiş de la Casa Albă. Politicianul care “a dat din casă” spune că cinele cu prietenii şi excursiile pentru shopping despre care vorbeşte prima doamnă sunt, de fapt, o acoperire pentru întâlnirile ei cu agentul federal.            
[cititi articolul complet în Libertatea]  

Niciun comentariu: