duminică, 28 decembrie 2014

ZECI DE MII de poliţişti au participat la funeraliile colegului lor Rafael Ramos asasinat la New York. Când a vorbit primarul oamenii s-au întors cu cu spatele | GALERIE FOTO și VIDEO

                                                            Evenimentul Zilei [27/12/2014]

Vicepreşedintele american Joe Biden a adus sâmbătă un emoționant omagiu poliţiei, la funeraliile unui poliţist asasinat la New York, la care au asistat zeci de mii de bărbaţi şi femei în uniformă veniţi din întreaga ţară.
Însă dovada tensiunii care continuă să existe între primarul New Yorkului şi poliţia oraşului este faptul că sute de poliţişti care au urmărit ceremonia de afară au ales să se întoarcă cu spatele atunci când primarul Bill de Blasio a luat cuvântul, la biserica protestantă Christ Tabernacle, în Queens, scrie Mediafax.
"Acest asasinat a atins inima întregii ţări", a declarat vicepreşedintele, adăugând în aplauze că Poliţia din New York este "probabil cea mai bună din ţară".
 
 
 Un "erou", un "om al păcii"
"Eu cred că această poliţie şi acest oraş incredibil de divers arată ţării cum să îşi soluţioneze divergenţele", a adăugat el.           
[cititi articolul complet în Evenimentul Zilei]


Niciun comentariu: