sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Conflict între musulmanii din Constanţa: „Muurat Iusuf a folosit evenimentul tragic de la Paris în interes personal, pentru a câştiga mai multe voturi“

Conflict între musulmanii din Constanţa: „Muurat Iusuf a folosit 
evenimentul tragic de la Paris în interes personal, pentru a câştiga mai
 multe voturi“
Enghin Cherim citind Coranul FOTO M.I.
Adevarul [17/01/2015]
 
Asociaţia Musulmanilor din România îl acză pe muftiul Iusuf Muurat că se foloseşte de tragedia din Franţa pentru a strânge cât mai multe voturi.
 Vineri, reprezentanţii Muftiatului Cultului Musulman din Constanţa au tras un semnal de alarmă şi au spus că pe teritoriul României există mai multe moschei neautorizate. Două astfel de lăcaşe de cult sunt numai în Constanţa.

În replică, cei de la Asociaţia Musulamanilor din România, care ţin predici la moscheea din zona Autogării Constanţa, au trimis un comunicat de presă în care precizează faptul că organizaţiile pe care le reprezintă nu au propagat niciodată extremismul şi fundamentalismul.

„Obiectivul principal al Asociaţiei Musulmanilor din România este de a prezenta islamul - religia îndurării şi a păcii - în limba pe care o înţeleg cel mai bine membrii comunităţii musulmane din Constanţa şi în special tinerii.
          
[cititi articolul complet în Adevarul]
 
 

Niciun comentariu: