vineri, 9 ianuarie 2015

FENOMENE INEXPLICABILE! Ce s-a ÎNTÂMPLAT în California în timp ce un așa-zis METEORIT a EXPLODAT în România | VIDEOUn fenomen similar unui meteor, produs deasupra României în noaptea de marţi spre miercuri, a generat păreri împărţite în rândul specialiştilor. În aceeași perioadă, un fenomen asemănător a avut loc și în California și a generat ipoteze demne de un film SF.

Cu o zi înainte de explozia așa-zisului meteorit pe teritoriul României, un fenomen similar s-a petrecut și în California. Ca și în cazul nostru, americanii au fost de părere că este vorba despre un Obiect Zburător Neidentificat care a iscat o adevărată isterie în rândul vânătorilor de OZN-uri. Aceștia sunt de părere că dâra luminoasă rămasă în urmă este de fapt produsă de o rămășiță a unui OZN ce s-a prăbușit.
Dan Farcas, preşedintele Asociaţiei pentru Studierea Fenomenelor Aerospaţiale Neidentificate din România despre filmuleţul american:

”Un obiect cade relativ lent. Poate fi un meteorit foarte sus, sau o aeronava la cativa kilometri. In primul caz meteoritul arde si se descompune, in cel de al doilea aeronava a luat foc. La un moment dat din ceea ce cade se desprinde o mica sfera. Interesant este ca e ziua dar sfera are lumina proprie. Dar mai ales se indreapta in sens invers, cu o viteza constanta si pe o traiectorie dreapta, usor ascendenta. Daca era un fragment din meteorit, ar fi trebuit sa mearga cam in acelasi sens cu meteoritul. Daca era un avion si pilotul s-a catapultat, trebuia ca traiectoria sa se intoarca spre Pamant, nu sa se inalte. Din pacate cel ce a facut filmul, nu a urmarit sfera de lumina, ci obiectul care cadea. Daca nu e o pacaleala, cel putin eu nu pot identifica ce este, in mod sigur, globuletul... Deci e un O.Z.Neidentificat”...

Sursa:Libertatea
Data:8 ianuarie 2015

Niciun comentariu: