miercuri, 7 ianuarie 2015

Gluma de Boboteaza: un roman a postat un anunt in care spune ca vinde crucea pe care a reusit sa o scoata din apa

Glumă de Bobotează: un român a postat un anunţ în care spune că vinde crucea pe care a reuşit să o scoată din apă
Totul pare o glumă, mai ales că şi poza este trucată! Foto: OLX.ro
 
Nu toti enoriasii sunt evlaviosi atunci cand vine vorba despre Boboteaza. Iata ca un tanar, care se semneaza George Benea a postat un anunt pe olx.ro (fostul Mercador) prin care isi face cunoscuta intentia de a vinde sau a schimba (intentia nu este foarte sigura, in titlu scrie "vand" iar la tipulactiunii scrie "schimb") crucea recuperata cu multa "sudoare" din apele inghetate ale Marii Negre."Vand cruce de lemn sfintit scoasa din Marea Neagra cu ocazia sarbatorii de Boboteaza (6 ianuarie2015). Crucea a fost aruncată în apă de IPS Teodosie la o distanţă de aproximativ 200 de metri de mal. Este proaspătă, nu crucea de anul trecut. Dovadă fotografia şi reportajul de la ştiri în care apar. Crucea este aducătoare de noroc, sănătate şi fericire, doar am avut noroc s-o scot chiar eu şi să nu fac răceală de la apa rece. O dau la schimb pentru un loc mai în faţă la moaştele Sfintei Parascheva. Rog seriozitate”, scrie George în anunţ. 
Domnul cu pricina ar putea chiar să găsească un cumpărător credul, pe care să-l păcălească spunându-i că în momentul în care îi „livrează” bucata din lemn îi transferă şi norocul, sănătatea şi fericirea care l-au copleşit din momentul în care a recuperat crucea din apele reci ale mării.
Reprezentanţii Bisericii spun însă că nici nu poate fi vorba despre aşa ceva şi recomandă enoriaşilor să nu se lase păcăliţi. Nu se întâmplă absolut nimic, crucea aceea este simbolică şi doar cei care depun efortul de a o recupera din apă au parte mici beneficii.
Anunţul original poate fi citit AICI ..

.citeste toata stirea
Sursa:Adevarul
Data:6 ianuarie 2015

Niciun comentariu: