vineri, 6 februarie 2015

Fostul internaţional Gheorghe Hagi a declarat, joi, în ziua în care a împlinit vârsta de 50 de ani, că pentru el cel mai bun lucru pe care l-a făcut a fost să accepte să fie transferat la Steaua, echipă cu care a început să câştige trofee, informează digisport.ro.

Gheorghe Hagi (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Prima etapă a fost cea din România, de la echipele de club. Cea mai importantă a fost Steaua, unde am câştigat Supercupa Europei, la primul meci. A fost un succes total, pentru că am şi marcat şi am câştigat un trofeu european. A fost o intrare aşa cum are nevoie un jucător tânăr într-o echipă foarte bună. Cel mai bun lucru pe care l-am făcut în viaţă a fost transferul la Steaua, pentru că aveam nevoie de o echipă care să mă facă să câştig", a spus Hagi, la emisiunea "Fotbal Club", citat de digisport.ro.
Hagi a vorbit la Digi Sport şi despre perioada petrecută în străinătate, care l-a ajutat să devină cu adevărat un jucător profesionist. "România m-a format, dar afară am învăţat să fiu profesionist. La Real am învăţat foarte multe...
...citeste mai departe

Sursa:Mediafax
Data:5 feb 2015

Niciun comentariu: