sâmbătă, 21 februarie 2015

INTERVIU. Alexandra Ungureanu: „Nu am declarat că sunt la un pas de nuntă“Mai mult decât atât, ea a pornit un proiect pop simfonic, iar acum ne-a acordat un interviu în cadrul căruia ne-a vorbit despre cariera şi despre viaţa ei.

eva.ro: Dacă ar fi să tragi linie la anul 2014, care este cea mai de preţ învăţătură?

Alexandra Ungureanu: Răbdarea şi încrederea, lucruri pe care învăţ să le stăpânesc.

Din punct de vedere stilistic, publicul cunoaşte mai multe versiuni ale Alexandrei Ungureanu. Care estea cea mai apropiată de tine? Feminină şi senzuală sau rebelă şi androgină?
Pentru mine, cel mai important este că atunci când am deschis gura şi am început să cânt, foarte mulţi oameni mă recunosc după timbrul meu. În zona de imagine, încă descopăr, învăţ, experimentez.

Ştiu cu siguranţă ce anume mă avantajează şi ce direcţie am luat, dar pe parcurs îmi place să mă mai joc şi să surprind. Şi îmi permit să fac acest lucru şi pentru că am o echipă de profesionişti cu care colaborez.

Presa a tot scris despre actuala ta relaţie şi a punctat că eşti la un pas de a face nunta. Ţi-ai luat deja rochia de mireasă? Care este adevărul?

Presa punctează cum consideră, de dragul unor titluri care să atragă atenţia şi să vândă. Eu nu am făcut astfel de declaraţii.

Sunt într-o relaţie frumoasă, alături de un om pe care e adevărat că îl ştiu de mai multă vreme, dar abia acum învăţăm să ne cunoaştem cu adevărat şi să funcţionăm ca parteneri de cuplu. Lăsăm lucrurile să vină de la sine, ne bucurăm în fiecare zi unul de altul, fie că suntem la distanţă, cu atât mai mult în momentele în care putem fi împreună, în America sau în România
Ai adus în România primul proiect pop simfonic prin intermediul campaniei "Music in pROgress". De unde această idee?
Dincolo de zona pop-dance în care mă simt foarte confortabil, îmi place foarte mult să mă exprim şi 100% live, alături de instrumentişti talentaţi...citeste mai departe

Sursa:Eva.ro
Data:21 feb 2015

Niciun comentariu: