duminică, 8 februarie 2015

Iubitul lui Bobbi Kristina Brown este anchetat de poliţişti

undefined
Sursa foto: Eva
Poliţiştii americani au demarat o investigaţie în legătură cu evenimentele care au dus la descoperirea în stare de inconştienţă, sâmbăta trecută, a fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, iar iubitul acesteia, Nick Gordon, este considerat principalul suspect, relatează tabloidul online american TMZ, citat de Mediafax.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru tmz.com că Bobbi Kristina prezenta, la momentul descoperirii sale, o serie de răni, care au stârnit interesul autorităţilor. Natura rănilor nu este cunoscută. Mai multe surse au confirmat însă faptul că Bobbi Kristina ar fi fost tratată cu violenţă în trecut de către iubitul său, Nick Gordon.

Poliţia investighează posibilitatea ca înainte cu o oră de a fi descoperită în cadă, scufundată în apă, Bobbi Kristina să fi fost implicată într-o altercaţie.Max Lomas, cel care a descoperit-o pe Bobbi Kristina în cadă, a sosit acasă la aceasta în jurul orei 9.00, sâmbăta trecută. Lomas a declarat că a petrecut mai mult timp cu Nick Gordon, dar nu a văzut-o pe Kristina şi că i s-a spus că aceasta era în dormitorul ei. Nick Gordon ar fi dispărut la un moment dat, iar Lomas nu s-a interesat de ceea ce face bărbatul.

Ulterior, după ora 10.00, un angajat al unei companii de cablu a sosit la domiciliul lui Bobbi Kristina Brown, iar Max Lomas i-a permis acestuia accesul în casă, în condiţiile în care nu ştia unde se afla Nick Gordon. Angajatul companiei de cablu a spus că are nevoie de acces în dormitor, astfel că Max Lomas l-a lăsat în cameră şi a descoperit-o pe Bobbi Kristina în cadă. Lomas a strigat după Gordon, care a sosit în fugă şi a început să execute manevre de resuscitare.

Max Lomas susţine ca Nick Gordon ar fi făcut curăţenie în casă şi ar fi îndepărtat pete de sânge.


Integtral pe Eva
Data:8 feb 2015

Niciun comentariu: