sâmbătă, 7 februarie 2015

Jigniri grosolane, marca Ana Maria Prodan, la adresa unui ziarist: „Eu sunt una dintre femeile de succes, iar pe soţia dvs. o cunoaşte, probabil, poştaşul“Ana Maria Prodan, nevasta lui Laurenţiu Reghecampf, a lansat un atac violent la adresa unui ziarist care a scris că zilele soţului ei sunt numărate la Al Hilal.
Prodanca şi-a publicat mesajul după ce gsp.ro scrisese că şeicii de la Al Hilal ar fi nemulţumiţi de Reghe, pentru că echipa nu are rezultatele aşteptate, iar soţia antrenorului român se comportă de parcă ar fi preşedintele clubului. „Ştiu că o mare parte din presa scrisă de la noi se laudă cu trofeul invizibil de «campioni ai unui jurnalism dominat de respectul desăvârşit pentru cititorii lor». În acest context, le cer respectuos acestor domni să revină la jurnalism, pentru că, fără doar şi poate, victima colaterală a dezinformării lor o reprezintă chiar publicul cititor. În ultimele zile au curs pagini întregi despre familia Reghecampf şi aventura noastră în Arabia Saudită. Vreau să precizez din start că sunt foarte mândră că un prinţ vorbeşte atât de frumos despre mine şi că este extrem de onorant pentru un manager să realizeze că a atins un nivel atât de ridicat. Totodată, aş vrea să edific publicul larg asupra unor aspecte destul de evidente, care din păcate sunt ignorate de presa de specialitate.
Mă simt ataşată de clubul Al Hilal şi este o deosebită plăcere şi onoare pentru mine să colaborez cu echipa cea mai importantă din Asia, la orice nivel. Însă trebuie să se înţeleagă că oriunde va merge soţul meu, la orice echipă (fie că vorbim de Steaua, Manchester United sau Unirea Tarlungeni), voi face mereu tot ceea ce-mi stă în putinţă pentru a-l ajuta. Interesul meu ca manager este să aduc mereu jucători de cea mai bună calitate, cu care soţul meu să poată face performanţă! Niciodată n-aş aduce jucători mediocri pentru că nu intenţionez «să-mi distrug familia».
Nu mă deranjează să asist la comentariile şi invenţiile presei din România, însă poate că aceşti oameni n-au înţeles că este extraordinar ca un prinţ să te laude că ai ajuns să conduci echipe mari din fotbalul mondial, precum Steaua sau Al Hilal. Apropos de Steaua, trebuie să mai înţelegeţi, oameni buni, că, atât timp cât soţul meu a fost acolo, am încercat, de asemenea, să fac totul pentru a-l ajuta cu jucători de calitate. După plecarea lui, am ajutat când şi cum am putut campioana României, pentru Gigi Becali, un om special, un om care a fost mereu alături de noi şi cu care am progresat, reuşind să realizăm ceva important pentru fotbalul românesc. Am fost onorată să colaborez cu domnul Becali, aşa cum îmi face o deosebită onoare şi plăcere să colaborez cu oameni ca Valeriu Argăseală sau Abdul Rahman, oamenii care conduc de fapt aceste cluburi uriaşe (Steaua şi Al Hilal).
Cât despre cei care se bucură dacă nouă ne merge rău sau plâng dacă ne merge bine, aş vrea totuşi să nu uite că ei se bucură pe un salariu de câteva milioane de lei, în timp ce eu mă bucur pe un salariu de câteva milioane de euro. Este extrem de trist pentru mine să constat că există prea multă trufie şi lipsă de profesionalism în remarcile acestor oameni care susţin că vor să facă jurnalism de calitate, dar se ocupă, de fapt, cu ridiculizarea propriei branşe. Sunt una dintre femeile de mare succes din fotbal, domnilor, în timp ce soţiile dumneavoastră sunt adevărate campioane la gătit. Să considerăm că ne facem un serviciu reciproc: voi scrieţi că am ajuns să conduc două cluburi mari din fotbalul mondial (ceea ce mă face să fiu foarte mandra de mine), iar numele meu va ajuta să duceţi acasă micuţul salari de care soţia Dvs are nevoie pentru a pregăti o excelentă ciorbiţă de văcuţă....citeste mai departe

Sursa:Adevarul
Data:7 feb 2015

VIDEO:Please Mr. Postman - The Marvelettes // Lyrics-video by Motley Stew

Publicat pe 6 feb. 2015

Niciun comentariu: