vineri, 6 februarie 2015

Mazăre a fost audiat la DNA, spunând că i s-a adus la cunoştinţă o nouă acuzaţie, de abuz în serviciu


Radu Mazăre (Imagine: Alexandru Raita/Mediafax Foto)
Mediafax [6/02/2015]
 
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost audiat, vineri, la DNA Constanţa, el susţinând că a fost chemat de procurori pentru un dosar în care este suspect, vizând un teren din staţiunea Mamaia care a fost vândut de Consiliul Local Constanţa.
 
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a ieşit de la DNA după aproape 20 de minute, el spunând că i-a fost adusă la cunoştinţă o nouă acuzaţie, de abuz în serviciu, pentru că nu a suspendat din funcţie patru funcţionari ai primăriei trimişi în judecată în dosarul privind atribuirea nelegală de terenuri.

"S-a extins urmărirea penală, fiind acuzat de abuz în serviciu, pentru că nu am suspendat din funcţie patru funcţionari publici care au fost trimişi în judecată în dosarul mare din 2008 (n.r. - dosarul privind atribuirea nelegală a unor terenuri), aşa cum spune procurorul că scrie la lege. Sunt nişte funcţionari publici ai primăriei care ar fi trebuit să fie suspendaţi din funcţie. Primăria are 500 de angajaţi, este un serviciu de personal, se fac referate, primarul aprobă, el nu poate să decidă de capul lui, am să merg şi am să văd care e situaţia. Mi-au adus la cunoştinţă că de ce nu i-am suspendat din funcţie şi că şi-au luat leafa nelegal", a declarat Radu Mazăre, la ieşirea de la DNA Constanţa.          
[cititi articolul complet în Mediafax]

Niciun comentariu: