marți, 10 februarie 2015

Merită să investeşti în românii de la Toulouse » Clubul lui Dragoş Grigore şi Mihai Roman este în top 10 al celor mai stabile financiar grupări din Europa


 
Ex-dinamovistul Dragoş Grigore şi ex-rapidistul Mihai Roman au ajuns într-o companie selectă, printre cei mai de succes fotbalişti ai lumii, şi, în plus, aparţinînd de o grupare, Toulouse, printre cele mai sigure pentru a investi la nivel european. Mai ales că sportul-rege a devenit tot mai mult o afacere. Credit Football League, care are în arondisment 44 de cluburi publice şi private în Europa, a efectuat un top 10 al celor mai stabile grupări din punct de vedere financiar, iar rezultatele au apărut pe site-ul talksport.com. Şi ca puncte de atracţie pentru eventuali viitori investitori.

Toulouse-ul celor doi români a pătruns o singură dată în top 4 în Ligue 1, dar ca afacere merge bine şi profitabil peste multe dintre cluburile mari ale continentului. Gruparea franceză a fost considerată cea mai mare surpriză a clasamentului. Conform Credit Football League, Ajax are cea mai bună cotă pentru a se investi. Totodată, se menţionează că Real Madrid, Barcelona şi Chelsea nu apar în top, întrucît cele trei grupări n-au oferit informaţii despre situaţiile lor financiare.

Top 10 cele mai stabile financiar cluburi din Europa
1. Ajax Amsterdam
2. Arsenal Londra
3. Celtic Glasgow
4. Manchester United
5. St. Etienne
6. Borussia Dortmund
7. Borussia Monchengladbach
8. Bayern Munchen
9. Manchester City
10. Toulouse


Sursa:gsp.ro
Data:9 feb 2015

Niciun comentariu: