duminică, 15 februarie 2015

O cină romantică de Valentine's Day şi Udrea în arest, la Festivalul Oamenilor de Zăpadă din Straja - FOTO

O cină romantică de Valentine's Day şi Udrea în arest, la Festivalul Oamenilor de Zăpadă din Straja (Imagine: Mediafax Foto)

O cină romantică de Valentine's Day, o galerie de mină, o mireasă cu alai, cupidoni, urşi, dar şi Elena Udrea în arest, toate din zăpadă, au fost construite, sâmbătă, de turiştii aflaţi în staţiunea montană Straja, unde are loc Festivalul Oamenilor de Zăpadă, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Turiştii care îşi petrec sfârşitul de săptămână în staţiunea montană Straja, din Valea Jiului, judeţul Hunedoara, au putut participa la un concurs al formelor din zăpadă.
Un bărbat din Ineu, judeţul Arad, a construit, împreună cu un prieten, un om de zăpadă în faţa cabanei unde este cazat. El i-a pus o perucă blondă şi o haină de blană, cătuşe şi a parcat o dubă în apropiere. Apoi, în faţa figurinei din zăpadă a pus o ramă de fereastră cu gratii.
”V-o prezentăm pe Elena Udrea care tocmai a coborât din dubă. Are cătuşe la mâini şi în premieră vă arată cadoul primit de la Bica, o altfel de poşetă, cu lanţuri în interior şi exterior. Pe cap are o pălărie în vogă cu pene de... Cocoş. Şi aici în faţa are pachetul primit în arest şi în el am găsit în pâine ascuns un telefon mobil “, a spus Michi Puf din Ineu.
Doisprezece prieteni din Petroşani şi Lupeni au construit, timp de câteva ore, o mireasă cu cunună şi rochie de prinţesă, iar la final au cântat: ”Ia-ţi mireasă ziua bună de la tată de la mumă/ De la fraţi, de la surori, de la grădina cu flori!”, fiind aplaudaţi de turişti.
...citeste mai departe

Sursa:Mediafax
Data:15 feb 2015

Niciun comentariu: