miercuri, 4 februarie 2015

Salon Auto Geneva-3 martie 2015. FOTO Noul Renault Kadjar, lansat în premieră. Crossover-ul de clasă compactă al francezilor

undefined
FOTO Noul Renault Kadjar, lansat în premieră. Crossover-ul de clasă compactă al francezilor
 
Romania Libera [3/02/2015]
Renault Kadjar a fost lansat în premieră mondială, în mediul online, crossover-ul de clasă compată urmând să apară pentru prima dată în public la Salonul Auto de la Geneva 2015.

Renault Kadjar este primul crossover lansat de producătorul auto francez la clasa compactă, ceea ce înseamnă că modelul are volume mai generoase față de Captur, însă este mai mic decât Koleos. Crossover de oraș, Kadjar va intra pe piață anul acesta, pe un segment care se aglomerează de la un an la altul.
"În 2014, aproape o mașină din cinci vândute în lume a fost un crossover, cota lor de piață fiind de 23% în Europa și de 26% în China. Acest segment reprezintă o veritabilă poartă de intrare pe principalele piețe de creștere vizate de grup", se arată într-un comunicat al producătorului.
Citește și Kadjar, primul Renault produs și în China. Ce planuri au francezii
Primele informații oficiale despre Kadjar
Crossover-ul compact are 4,45 m lungime, 1,84 m lăţime şi 1,60 m înălţime. În ceea ce privește aspectul Kadjar este în mod clar un frate mai mare pentru Captur, putând fi reperate cu ușurință elementele imaginii de marcă ale constructorului. Astfel vedem o grilă față modelată după cea de la Clio, în timp ce părțile laterale, precum umerii mașinii sau partea din spate, sunt încadrate de linii robuste.
Interiorul se remarcă printr-un stil sportiv, linia de design urmărind îndeaproape aspectul habitacului de la celelalte modele din gamă. Bordul mașinii are în centrul său un ecran cu diagonala de 7 inci, cu Renault R-Link 2, integrat, sistemul multimedia cu acces la internet, dezvoltat de francezi.         
[cititi articolul complet în Romania Libera]

Niciun comentariu: