vineri, 6 februarie 2015

Sindicatul RADEF i-a denunţat la Parchet pe Kelemen, Diaconu, Haşotti, Barbu, pentru abuz în serviciu

Sindicatul RomaniaFilm a depus un denunt pentru abuz in serviciu la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) impotriva fostilor ministri ai Culturii Kelemen Hunor, Mircea Diaconu, Puiu Hasotti, Daniel Barbu si Gigel Stirbu.In decembrie 2014, Sindicatul RomaniaFilm a formulat un denunt privind infractiunea de abuz in serviciu impotriva persoanelor care au detinut functia de ministru al Culturii Kelemen Hunor, Mircea Diaconu, Puiu Hasotti, Daniel Constantin Barbu, Gigel  Gigel Sorinel Ştirbu, precum "şi împotriva oricărei persoane care se face vinovată de consecinţele" expuse în denunţ.
"Plângerea o formulăm pentru infracţiunea de abuz în serviciu prevăzută şi pedepsită de articolul 297 din Codul de procedură penală, având în vedere vătămarea produsă Regiei Autonome a Distribuţiei Exploatării Filmelor «RomâniaFilm», cu sediul în Bucureşti, (...), reprezentată legal prin Director General dl. Marius Cristian Iuraşcu, instituţie aflată în subordinea Ministerului Culturii. Implicit, vătămarea adusă Regiei Autonome a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor «RomâniaFilm» afectează drepturile şi interesele salariaţilor acesteia, membri ai sindicatului nostru", potrivit denunţului.

Astfel, Sindicatul RomâniaFilm afirmă în denunţul înregistrat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie că regia are datorii, salariaţii nu şi-au primit salariile, iar la acest moment utilităţile nu pot fi plătite din lipsă de fonduri.
citeste toata stirea
Foto:Ziua de Cluj
 ...

Vineri, 06 Februarie 2015
Sursa: Ziua de Cluj

Niciun comentariu: