miercuri, 11 februarie 2015

Șocant! Ce face o femeie în timp ce filmează un atac cu rachete de la geamul locuinţei sale din KramatorskLibertatea [11/02/2015]
În timp ce la Minsk încep astăzi discuții cruciale pentru viitorul Ucrainei, dar si al Europei, unde liderii Germaniei, Franței, Rusiei și Ucrainei se întâlnesc pentru a negocia un acord de pace pornind de la un plan franco-german, o femeie din Ucraina a făcut publică o înregistrare în care surprinde un atac de două minute asupra oraşului Kramatorsk din estul Ucrainei, ce a avut loc ieri. Pe fundal se aud suspinele femeii, îngrozită de situație, cât și plânsul unui bebeluș.
Peste 20 de explozii au lovit case şi blocuri de locuinţe în timpul unui atac de două minute asupra oraşului Kramatorsk din estul Ucrainei. Atacul cu rachete a fost lansat marţi asupra unei zone rezidenţiale din oraşul Kramatorsk, aflat la mai puţin de 50 de kilometri de linia întâi a câmpului de luptă, şi a lăsat în urmă cel puţin şase civili morţi şi alţi 21 de răniţi. Imaginile cumplite au fost surprinse de o femeie din apropierea ţintei atacului, care a filmat totul de la fereastra locuinței sale. În înregistrarea video de aproximativ două minute, femeia care filmează se aude repetând pe fundal "Dumnezeule, băieţii mei", în timp ce suspină și plânge. Imaginile sunt tremurate de fiecare dată când o nouă explozie are loc la orizont, femeia cutremurându-se la zgomote. În videoclip se aude și cum plânge bebelușul femeii. "Trăgeau spre aeroport...şi l-au nimerit. Şi cine trăgea?" mai spune ucraineanca în video.
[cititi articolul complet în Libertatea]

Niciun comentariu: