sâmbătă, 28 februarie 2015

Titanic Honor and Glory: Unul din jocurile care va prinde la public.Salut astăzi vreau să vă vorbesc despre un joc fain care nu a apărut încă dar nu mai are mult până să apară, acest joc se numeşte Titanic Honor and Glory şi cu siguranţă va fi unul din jocurile acelea pe care toţi îl vor juca pentru că vor vrea să vadă mai în amănunt cum a fost pe titanic şi să simtă aventura acea pe care au simţit-o şi oamenii aceia de pe vas atunci când să scufundat atunci când să scufundat vaporul.
Vaporul Titanic va rămâne unul dintre cele mai mari evenimente cu debut tragic, este un eveniment mare în istorie şi ştim foarte mulţi de el, aşa că acest joc pe care vi-l prezint eu astăzi nu este nici primul joc dar cu siguranţă nici ultimul joc care are la baza povestea „Titanic”, în schimb acest joc are ceva nou şi bun + o poveste foarte tare.
„Tu” în joc eşti un detectiv ce este într-un caz de a afla care este făptaşul unei crime. Jocul este foarte arătos şi am mai spus şi asta mai sus (ştiu mă repet, şi deja nu e bine), în joc vă veţi întâlni şi cu alte personaje din filme deja celebre cu acest Titanic dar şi alte personaje care sunt cunoscute ca a luat parte la tragedia din 14 aprilie 1912 (La 3 zile de la inaugurare).
Ok jocul nu este încă pe piaţă şi va fi (poate), dar pentru acest proiect este nevoie de nişte banii şi voi puteţi ajuta dezvoltatori acestui jos să îl facă dacă donaţi şi voi un bănuţ pe indiegogo.com.

Niciun comentariu: