luni, 9 februarie 2015

VIDEO Faza zilei în Franţa! Thiago Silva i-a dat bluza sa unui copil zgribulit, înaintea derby-ului Lyon-PSGCumpărat de PSG de la AC Milan în urmă cu 3 ani pentru 42 de milioane de euro, Thiago Silva a demonstrat prin prestațiile sale din teren că merită banderola de căpitan al grupării din capitala Franței.
În derby-ul jucat la Lyon și transmis ÎN DIRECT de Digi Sport duminică seară, fundașul brazilian a fost aplaudat la scenă deschisă de fanii lui Olympique pentru un gest care a făcut foarte repede înconjurul lumii.
În momentul în care cele două formații au intrat pe teren, căpitanul lui PSG a observat că băiatul care îl însoțea tremura de frig. Căpitanul campioanei Franței n-a stat prea mult pe gânduri și i-a oferit copilului bluza cu care era îmbrăcat, momentul fiind surprins de camerele televiziunii franceze.
Au urmat apoi 90 de minute de luptă însă partida s-a încheiat cu un egal, 1-1. N'Jie a deschis scorul pentru gazde în minutul 31 în timp ce pentru PSG a marcat Ibrahimovic, dintr-o lovitură de la 11 metri.
După 24 de etape disputate în Franța lider este în continuare Olympique Lyon, cu 50 de puncte. Podiumul este completat de Marseille (48 de puncte) și PSG (48 de puncte).

Sursa:Digi Sport
Data:9 feb 2015

Niciun comentariu: