joi, 26 martie 2015

Argentina: Tango, tenis și degustări pentru "Focus" - noul film al lui Will Smith

Actorul american Will Smith se pregătește să lanseze în cinematografe noul său film, 'Focus', un 'thriller' romantic despre hoți cu gulere albe, a cărui acțiune este plasată din SUA și până în Argentina, unde echipa a petrecut mai multe săptămâni de filmări, relatează joi EFE.
64ade7d5-10a6-4902-967f-fef80539565b
Foto: (c) Danny Moloshok / REUTERS
'Focus' îl are ca personaj principal pe Nicky, un maestru al escrocheriilor interpretat de Will Smith, care după ce dă o lovitură de maestru începe o relație sentimental cu tânără hoață de buzunare, Jess (australianca Margot Robbie), o situație care îl va obliga să ia decizii ce îi vor pune în pericol cariera de infractor.
'Focus' a fost regizat de Glenn Ficarra și John Requa ('Crazy, Stupid, Love'), care au scris și scenariul și are o distribuție internațională care include actori brazilieni, din Nicaragua sau americani de origine dominicană.

"Nu am avut ocazia să exersez prea mult spaniola", a declarat Smith agenției EFE într-un interviu presărat cu anecdote din timpul filmărilor la Buenos Aires. Actorul a rememorat perioada de filmări în Argentina, unde a spus că a petrecut cea mai frumoasă sărbătoare de Thanksgiving Day înconjurat de echipa formată din peste 50 de persoane.
În pauzele de filmare, actorii au fost la spectacole de tango, au degustat produsele locale și au avut chiar timp să asiste la o partidă de tenis demonstrativă între Rafael Nadal și Novak Djokovic. 'Focus' abordează și alte teme, precum furtul de informații și pirateria, subiecte de actualitate la Hollywood după cyber-atacul masiv asupra Sony Pictures.
AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Codruț Bălu)

Sursa:AGERPRES
Data:26 martie 2015

Niciun comentariu: