miercuri, 11 martie 2015

Shia laBeouf ne emoţionează în videoclipul „Elastic Heart”


Elastic Heart” a apărut pe coloana sonoră a filmului The Hunger Games: Catching Fire, fiind cel de-al doilea single de pe cel de-al şaselea album al cântăreţei, „1000 Forms of Fear”
Cântăreaţa Sia Furler, cunoscută pentru hit-ul „Chandelier”, dar şi pentru bizareria de a evita să-şi arate faţa publicului, interpretând de multe ori cu spatele la camerele de filmat ori la audienţă, l-a distribuit pe actorul Shia LaBeouf în videoclipul celui mai recent single al ei, „Elastic Heart”.

Shia dansează într-o cuşcă imensă, împreună cu Maddie Ziegler, fata de 12 ani lansată prin concursul american de promovare a noilor talente „Dance Moms”. Videoclipul impresionează şi dă loc multiplelor interpretări, însă noi apreciem şi jocul actorului Shia la Boeuf.
Sensul videoclipului „Elastic Heart” a stârnit multe comentarii pe forumuri, în unele interpretări fiind vorba de relaţia dificilă dintre Sia şi tatăl ei alcoolic, pe care nu l-a putut salva de această dependenţă. Alte interpretări se referă la afecţiunea bipolară de care suferă Sia, tatăl acesteia fiind la rândul său diagnosticat cu tulburarea de personalitate multiplă. În orice caz, fetiţa de 12 ani Maddie Ziegler este un alterego al cântăreţei în acest videoclip, dar şi în cel al melodiei Chandelier.Cântăreaţa australiană în vârstă de 39 de ani a regizat ea însăşi videoclipul, alături de Daniel Askill, care a mai asistat-o cu videoclipurile Chandelier şi Breathe Me. Probabil că legătura între Sia şi Shia LaBeouf a fost coregraful ei, Ryan Heffington, care este autorul numărului de dans al lui LaBeouf din videoclipul lui Sigur Ros Fjogur, din 2013, în care Shia apare nud.

Melodia Chandelier - care a câştigat premiul pentru cea mai bună coregrafie la Premiile MTV Video Music Awards - are şanse să câştige patru premii Grammy. Ceremonia e difuzată pe 8 februarie pe CBS.

Sursa:CineMagia.ro
Niciun comentariu: