duminică, 8 martie 2015

VIDEO Preşedintele Klaus Iohannis, la Cupa Davis de la Sibiu. Şeful statului despre partida de tenis România-Israel: „Foarte bun meci!“

VIDEO Preşedintele Iohannis, la Cupa Davis de la Sibiu. Şeful statului despre partida de tenis România-Israel: „Foarte bun meci!“

Adevarul [7/03/2015]
Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, sâmbătă, la Sala Transilvania din Sibiu, unde s-a desfăşurat partida de dublu din cadrul meciului de Cupa Davis, România-Israel. Şeful statului a asistat la meci alături de prima doamnă, Carmen Iohannis.

UPDATE ORA 18:17: ”Suntem foarte mulţumiţi, foarte fericiţi, după primele două zile să conducem cu 3-o la Sibiu ne bucurăm foarte mult”, a spus Andrei pavel, căpitanul nejucător al echipei României, după cel de-al treilea punct obţinut în confruntarea cu selecţionata Israelului. Despre posibilul adversar al României în meciul următor, Slovacia, Pavel a spus că este ”O echipă puternică, o să jucăm după Wimbledon, ne bucură că jucăm acasă, e un lucru foarte bun”..
Jucătorii s-au bucurat de prezenţa în tribune a preşedintelui Iohannis. ”Meciul în sine nu a fost foarte dificil, doar faptul că nu-i cunoşteam pe adversarii noştri, ne-a luat ceva timp până ne-am dat seama cum le place să lovească, de cele mai multe ori, în momentele importante. Ne-au surprins puţin, au servit destul de bine, un început un pic mai slab din partea mea, nu sunt foarte mulţumit de acel început, dar nu a fost un meci în care a trebuit să facem foarte multe lucruri, am jucat standard, am fost agresivi pe servici şi pe retur şi am obţinut un break când trebuia ca să câştigăm al un scor confortabil. 
 
Ne bucurăm că domnul preşedinte a fost alături de noi, ştim că nu este prezent la toate evenimentele sportive iar ca să facă acest lucru aici a însemnat foarte mult pentru noi, sperăm să vină şi în continuare să susţină tenisul românesc, avem nevoie de orice ajutor pe care îl putem primi, cred că putem face eforturi în infrastructura tenisului să avem mai multe baze, mai multe condiţii ca să îi antrenăm pe aceşti copii care vin în număr foarte mare azi la tenis”, a spus Horia Tecău. 

UPDATE 17.04 România a învins cu 3-0 echipa Israelului. Preşedintele Klaus Iohannis a plecat de la meci împreună cu soţia. Întrebat de jurnalişti cum i s-a părut partida, acesta a răspuns: „Foarte bun meci!“. Preşedintele i-a felicitat pe jucători.          
[cititi articolul complet în Adevarul]


Niciun comentariu: