miercuri, 29 aprilie 2015

Filme de colectie:Midnight in Paris-Miezul noptii in Paris (2011)Midnight in Paris 2011 cu Owen Wilson, Rachel McAdams, Marion Cotillard.  Regizat de Woody Allen

Gil Pender, un scenarist de succes de la Hollywood, îşi petrece vacanţa în Paris, alături de logodnica lui, Inez, şi de părinţii ei, deoarece viitorul socru se află într-o călătorie de afaceri. Gil este un romancier aspirant care adoră Parisul şi visează să trăiască aici după ce se va căsători cu Inez. În plus, romanticul Gil crede că epoca de aur a Parisului a fost în anul 1920 şi adoră să se plimbe pe străzile oraşului.
Când Inez se întâlneşte cu fostul iubit, pseudo-intelectualul Paul, şi actuala lui iubită Carol, aceştia îşi petrec ceva timp împreună, vizitând atracţiile turistice ale oraşului. Când noaptea vine, ei merg la o petrecere şi consumă câteva pahare de vin, iar Paul îi invită pe cei doi să meargă la dans alături de el şi Carol.
Gil nu este încântat de propunere şi preferă să se întoarcă la hotel, mergând pe jos singur, pe străzile Parisului. La miezul nopţii, o maşină veche se opreşte şi pasagerii îl invită la o petrece unde realizează cu stupoare că s-a întors în epoca mult iubită a anilor ’20. La acea petrecere îşi întâlneşte scriitorii, muzicienii şi artiştii preferaţi şi astfel apucă să îşi trăiască visul.

Sursa:Filme Online HD Gratis Subtitrate

Niciun comentariu: