duminică, 5 aprilie 2015

ROMANII AU TALENT. Andra: "Nenorocitule, m-ai lăsat însărcinată"

ROMANII AU TALENT. Andra a uimit atât publicul cât și juriul în cadrul emisiunii ”Românii au talent”. Ea a vorbit cu unul dintre concurenți în spaniolă și a dezvăluit și faptul că a învățat limba uitându-se la telenovele.

Andra a uimit la Romanii au talent

ROMANII AU TALENT. Andra nu s-a sfiit să recunoască faptul că, în trecut, a fost mare fană a telenovelelor. Și pentru a demonstra asta, i-a vorbit unuia dintre concurenți în spaniolă.
Dar nu s-a oprit aici. A ținut să le arate tuturor, mai ales colegului ei Andi Moisescu, faptul că poate vorbi această limbă și poate folosi accentul pe care actorii îl utilizează în telenovele și atunci când sunt calmi, dar și atunci când sunt nervoși.
După ce l-a felicitat pe concurentul din Ecuador care a primit patru de ”DA”, în limba spaniolă, cântăreața a încercat să reproducă una dintre cele mai utilizate replici din telenovele, în opinia ei:
„Desgraciado, tu me dejaste embarazada (Nenorocitule, m-ai lăsat însărcinată!)”, a spus Andra cu mimica potrivită unei telenovele, atât în spaniolă cât și în română.
ROMANII AU TALENT.  Cea de-a patra editie a celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, a adus in casele telespectatorilor momente incredibile.
Numerele amuzante nu au lipsit din emisiune si au starnit reactii spectaculoase atat din partea celor patru jurati, Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, cat si a celor doua gazde ale emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, si a publicului.
Pe intreaga durata de difuzare, 20:31 – 23:07, 4.2 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul de la Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:46, 5 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment din Romania.


Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/romanii-au-talent-andra-nenorocitule-m-ai-lasat-insarcinata_212572.html#ixzz3WQt6nMV3


Data:4 aprilie 2015

Niciun comentariu: