sâmbătă, 18 aprilie 2015

Trupa The Rolling Stones lucrează la primul ei album din ultimii 10 ani

Trupa The Rolling Stones lucrează la primul ei album din ultimii 10 ani, rockerii urmând să se întâlnească în această lună într-un studio din Los Angeles pentru a discuta despre ideile cântecelor, informează contactmusic.com.

Trupa The Rolling Stones lucrează la primul ei album din ultimii 10 ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
"Ei se vor întâlni în scurt timp pentru a discuta despre mai multe idei. Au repetiţii pentru turneu, dar toţi consideră că este momentul potrivit pentru un nou album. Ei au vorbit despre înregistrarea unui album blues de foarte mult timp. Va fi ceva diferit pentru formaţie, iar Keith Richards este foarte nerăbdător", a declarat o sursă pentru publicaţia Sunday Mirror.
"Ideile există deja şi procesul va fi unul natural - vor improviza în studio pentru a vedea ce iese şi speră să fie un succes. Sunt într-o formă extraordinară în acest moment şi foarte încântaţi să vadă cum vor decurge lucrurile în această sesiune, dar abordarea este foarte excentrică. Ei se bucură de luxul de a nu avea o cerere de lansare a unui album din partea unei case de discuri, aşadar pot lucra cât timp vor la acest material pentru a fi ceea ce îşi doresc", a mai spus sursa citată...citeste mai departe

Sursa:Mediafax

Niciun comentariu: