marți, 19 mai 2015

Au greșit STEAUA lui Victor Rebengiuc de pe Aleea Celebrităților!Actorul Victor Rebengiuc are, de peste doi ani, o stea pe Aleea Celebrităților - Walk of Fame din Capitală. Și, în tot acest timp, nimeni nu a sesizat că numele artistului român a fost scris greșit.

Steaua actorului Victor Rebengiuc amplasată pe Aleea Celebrităților din Piața Timpului a fost gravată greșit, în urmă cu doi ani și jumătate, când a fost schimbat granitul care s-a deteriorat din cauza înghețului. Astfel, pe Walk of Fame din Capitală este omagiat "Victor Rebenciuc", și nu actorul Victor Rebengiuc, scrie b365.ro.
 
Artistul a părut deranjat de această greșeală și a declarat că nu a fost anunțat în legătură cu reparațiile care au fost efectuate ulterior inaugurării ce a avut loc în 2011. "Evident că mă deranjează. Acela NU este numele meu", a declarat actorul Victor Rebengiuc.

Greșeala a trecut neobservată timp de aproape doi ani și jumătate de când a fost schimbat granitul compozit cu un granit mai dur, combinat cu inox.

Reprezentanții Teatrului Metropolis au declarat că și pentru ei greșeala care s-a strecurat pe steaua actorului Victor Rebengiuc de pe Aleea Celebrităților este o noutate.

Victor Rebengiuc a fost al doilea actor român, după Florin Piersic, care a primit o stea pe Walk of Fame din Capitală. La ceremonia care a avut loc în februarie 2011, actorul Victor Rebengiuc a declarat că steaua care i-a fost dedicată nu îi aparţine doar lui, ci şi oamenilor care l-au format ca artist şi i-au influenţat cariera.

Sursa:ActiveNews

Data:18 mai 2015

VIDEO:Un cartus de Kent si un pachet de cafea
Publicat în 01.07.2012 de 
Tatăl (Victor Rebengiuc), concediat cu doi ani înainte de pensionare, vrea să se reangajeze, cerând sprijinul fiului (Mimi Brănescu). Condiţia pentru angajarea într-un post de paznic de noapte este bacşisul pregătit pentru directorul unei firme particulare. Astfel, cartuşul de Kent şi pachetul de cafea devin în acest film obiectele emblematice pentru o societate coruptă şi lipsită de spiritul solidarităţi. Acţiunea se petrece într-un restaurant din Bucureşti.
Regia e semnata de Cristi Puiu

Niciun comentariu: