sâmbătă, 9 mai 2015

Filmul "Doar cu buletinul la Paris", cu Mircea Diaconu şi Dorel Vişan, din 15 mai în cinematografe - VIDEOLungmetrajul "Doar cu buletinul la Paris", de Şerban Marinescu, o satiră la adresa societăţii româneşti, cu actorii Mircea Diaconu, Dorel Vişan, Răzvan Vasilescu şi Florin Zamfirescu, va avea premiera în cinematografele din România pe 15 mai.
Regizorul filmelor "Cel mai iubit dintre pământeni", "Ticăloşii" şi "Cei care plătesc cu viaţa" revine cu o nouă producţie despre România actuală, despre resemnare, speranţă şi haz de necaz.
Şerban Marinescu a realizat o satiră la adresa societăţii româneşti, ţesută în jurul unui profesor modest de limba franceză, care toată viaţa a visat să vadă Parisul. Într-o ţară a respectului pentru valoare, în care lozinca "La vremuri noi, tot noi!" nu are fundament, unde politicienii au experienţa vieţii reale, iar pensionarii înţeleg cu adevărat ce s-a câştigat în '89, într-o ţară în care democraţia este trăită ca în vest, cu poliţia mereu la datorie şi în care speranţa abia mai trăieşte, "Doar cu buletinul la Paris" vine să întărească exact contrariul, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.           
[cititi articolul complet în Mediafax]

Niciun comentariu: