joi, 7 mai 2015

Rătăciţi în Munţii Vrancei. Un turist german şi o vrânceancă s-au pierdut în pădurile din Parcul Natural „Cheile Tişiţei”

Rătăciţi în Munţii Vrancei. Un turist german şi o vrânceancă s-au pierdut în pădurile din Parcul Natural „Cheile Tişiţei”
Turistul german şi tânăra din Adjud, la puţin timp după ce au fost găsiţi de jandarmi
 
Adevarul [4/05/2015]
Ei au fost căutaţi o noapte întreagă de jandarmii montani, operaţiune încheiată cu succes, fiind găsiţi în pădure, la 25 de kilometri de la intrarea în rezervaţie.
 
Un turist german, în vârstă de 32 de ani şi o tânără în vârstă de 27 de ani, din Adjud, s-au rătăcit în noaptea de 1 spre 2 mai în Parcul Natural „Cheile Tişiţei”.
Cei doi au plecat să-şi petreacă weekend-ul la munte, la Lepşa şi s-au abătut de la traseul obişnuit. Voiau să ajungă la Greşu, pe un traseu cunoscut doar de localnici, dar fiind noapte s-au rătăcit în pădure şi nu au reuşit să găsească drumul de întoarcere.
În căutarea lor au plecat cinci jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montani Soveja, care după o căutare de peste patru ore i-au găsit pe cei doi la peste 25 de kilometri de la intrarea în rezervaţia Cheile Tişiţei.
           
[cititi articolul complet în Adevarul]

Niciun comentariu: