miercuri, 3 iunie 2015

Bijuterie de colecție cu 238 de cai putere sub capotă, pusă la vânzare de proprietar: VEZI cât costă o mașină de la americani

Botosaneanul [2/06/2015]

Mașina de colecție marca Lincoln Mark IV adusă tocmai din Statele Unite ale Americii care a întors toate privirile trecătorilor ieri, după ce a fost parcată în apropierea centrului comercial

Botoșăneanul, Nicușor Constantin i-a făcut o descriere așa cum se cuvine frumuseții albe, mai ales că cere pe ea suma de 10.000 de euro. Autoturismul fabricat în anul 1974 este într-o stare excelentă de funcționare, interiorul este unul plăcut ochiului, fiind tapițat cu piele roșie și albă.
De asemenea, cel care dorește să achiziționeze această bijuterie pe patru roți, are condiții cât se poate accesibile mai ales că, potrivit colecționarului „am adus mașina în octombrie anul trecut direct din America, are și atestat de vehicul istoric. Cu toate acestea, dotările sunt de 2015, aer condiționat, scaune încălzite”, a spus Nicușor.
Proprietarul susține că a primit pănă acum câteva oferte, dar nimic care să se apropie de prețul pe care îl vrea pentru mașină.Uvertura Mall din Botoșani, este pusă la vânzare pe un cunoscut site de anunțuri.

[cititi articolul complet în Botosaneanul]

Niciun comentariu: